Natuurlijk ben ik er maar wat blij mee dat de twee haantjes werkloos zijn. Die twee redden zich wel. Riant wachtgeld en rustig op zoek naar een nieuwe baan. Of gaat Opstelten nu misschien van zijn pensioen genieten? Krijgt hij dan toch nog zijn wachtgeld overgemaakt? Ik heb geen idee. Het maakt me vandaag ook niet zoveel uit. De zon schijnt.

In ieder geval is de weg nu vrij voor een nieuw duo. En waar met Teeven niet te praten was, gloort er weer hoop aan de horizon. Nieuw bloed – al blijft het van de VVD. Laten we hopen op twee verstandige mensen met  het hart op de juiste plaats en een sterk rechtvaardigheidsgevoel.

Het valt mij op dat sinds eind vorige week de lente erg haar best doet. U ook?

Nu de weg vrij is voor nieuw geluid is het weer volop van belang dat u Cel 34 (en die duizenden slachtoffers van het onbarmhartig CJIB beleid helpt door ook uw stem te laten horen! Want ook de volgende staatssecretaris en Minister van Justitie moet overtuigd worden van het falen van het systeem. En dat een grondige herziening van het CJIB beleid zo snel mogelijk in gang gezet moet worden. Stuur daarom de protestmail naar de Vaste kamercommissie voor Veiligheid & Justitie. Het is hard, heel hard nodig!

Er is leven na Teeven. Nieuw leven, met nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. Laten we die met elkaar benutten. Sla de handen ineen en help!

 

Waarna Cel34 door Willem geblokkeerd wordt… #Eindediscussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *