Het lijkt een trend, de bedrijven die zich aanbieden om (al dan niet gratis) bezwaar voor je in te dienen wanneer je een boete ontvangt van het CJIB. Cel 34 vraagt zich al wat langer af of deze bedrijfjes succes hebben en goede resultaten voor hun klanten kunnen behalen. Bezwaar indienen bij het CJIB is niet de gemakkelijkste klus. Het Centraal Justitieel Incassobureau staat als de bonte hond bekend waar het gaat om het blind afwijzen van bezwaarschriften.

Toen gisteren (8 april 2015) deze tweets voorbijkwamen was het helder om hier eens een extra oogje in het zeil te houden:

 

 

Natuurlijk is er dan goede hoop dat Twitter uitkomst biedt. Maar gezien de tweets van vandaag blijkt niets minder waar:

 

Gelukkig is de klant mondig genoeg. En laat het er zo te zien niet bij zitten.

Maar dat maakt wel dat de nieuwsgierigheid alleen maar meer is aangewakkerd. Daarom een oproep:

Heeft u ervaring met Boeteservice of een vergelijkbare con-collega? We zijn er benieuwd naar. Vanzelfsprekend zijn aantoonbare goede en slechte ervaringen welkom!


Een gedachte over “Boeteservice – Onderzoek

  1. Oplichters …. Zelfs 2 keer betaald omdat ze aangaven dat ik ze niet gemachtigd zou hebben .
    Gisteren na 2 jaar een datum van hoorzitting gekregen en daarin wordt aangegeven dat er geen reden van bezwaar is gegeven? Probeerde te contacten en reageren niet en op Facebook hebben ze mij geblokkeerd . Verder niet te vinden enkel de eigenaar via kvk. Pas op met deze club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *